Makronky
úchvatná pařížská pochoutka
Jak dosáhnout nejlepšího výsledku a úžasných náplní.
Makronky jsou bez nadsázky vysoká cukrářská. Naučíme vás správné cukrářské techniky, přidáme rady a tipy, jež jinde nezískáte. Triky z praxe vám pomohou výrobu makronek lépe pochopit. Vaše makronky budou dokonalé. Budou mít tvar, nebudou praskat, budou vláčné a zároveň křupavé.
Každý se o makronky pokouší, ale málokomu se povedou.
Makronky doladíme různorodými náplněmi, při kterých se obohatíme o další cukrářské techniky. Těšit se můžete na intenzivní čokoládovou náplň, moderní slaný karamel, osvěžující citron, pistácii, mandarinku, originální earl grey.
Naučíme vás preciznosti, trpělivosti a dodržování zásadních technologických postupů.
V cukrářském ateliéru má každý k dispozici plnohodnotné a plně vybavené místo.
Pracuje na svém pastry postu se vším potřebným a s dostatkem ingrediencí.
Kurz je vhodný i pro úplné začátečníky.
- Můžete se těšit na:
Efektivní odborný kurz v malém počtu stejně naladěných osob (2-4), individuální přístup a výuku v profesionálním prostředí. Dále na certifikát v anglickém jazyce s mezinárodní platností a hlavně na nové zážitky a příležitosti. - Kurz vede:
Cukrářka Andrea, její mnohaleté zkušenosti, čerpané za více jak desetiletí v prestižních místech u nás i v zahraničí jsou působivé a inspirativní. - Nafasujete:
Pro každého účastníka kurzu jsou připraveny studijní materiály a podklady ke kurzu, které využijete nejen při studiu v kurzu, ale i jako odbornou pomůcku v následném profesním životě. Dále vám zapůjčíme pastry zástěru a veškeré vybavení. Samozřejmostí je prosecco, prémiová káva, nealko. - Certifikace:
Intenzivní kurz je zakončen certifikátem na dané téma. - Kurzovné:
V ceně kurzovného je vždy zahrnuto vše, včetně 21% DPH, studijních materiálů a podkladů ke kurzu a výuce, psacích potřeb, práce lektora(ů), spotřeby surovin, režijních nákladů, pitného režimu, certifikátu v anglickém jazyce s mezinárodní platností.